Mihai Morar, atac dur la adresa foştilor juraţi de la Chefi la cuţite. Ce a putut să spună despre Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu

13 10. 2023, 13:56

Antena 1 a luat prin surprindere o ţară întreagă după ce a anunţat „despărţirea” de juraţii de la Chefi la cuţite. Cei trei bucătari şi-au dorit o pauză mai lungă de la filmări, invocând faptul că sunt obosiţi. Şefii trustului Intact nu au fost deloc încântaţi de idee, astfel s-a decis întreruperea contractelor. Printre cei care au avut o reacţie în urma informaţiilor apărute se numără Mihai Morar. Omul de radio a transmis un mesaj pe reţelele de socializare în care îi atacă pe foştii juraţi ai show-ului.

Fanii emisiunii Chefi la cuţite sunt uimiţi de faptul că preferaţii lor nu vor mai apărea pe micile ecrane. Internetul s-a împărţit în două tabere, unii dintre internauţi le-au criticat decizia de a nu se prezenta la filmări, alţii au înţeles situaţia.

Mihai Morar: „Capul sus, Mona!”

Se pare că Mihai Morar nu a privit cu ochi buni dorința celor mai cunoscuți bucătari din România de a încheia acest capitol. Pe pagina sa de Instagram, omul de radio a transmis un mesaj subtil la adresa acestora. În acelaşi timp, şi-a exprimat admiraţia faţă de Mona Segall pe care mulţi o consideră cea mai mare creatoare de divertisment din ultimii 30 de ani.

„Un singur comentariu: Mona Segall nu este doar cel mai mare creator de divertisment TV din ultimii 30 de ani în România. Este și cel mai mare creator de vedete TV din ultimii 30 de ani. Capul sus, Mona! Și, mai ales, inima. Chiar și atunci când primești înapoi ceea ce nu meriți: nerecunoștință”, a fost mesajul transmis de Mihai Morar.

Mesajul transmis de Mihai Morar pe reţelele de socializare

Mona Segall, primele declaraţii după decizia şefilor de la Antena 1

„Am fost întotdeauna aproape de oamenii cu care lucrez pentru că echipa mi-a fost și familie. Ne-am făcut confesiuni, am căutat soluții când ne-a fost greu, ne-am sprijinit, ne-am sfătuit și ne-am bucurat împreună.
Spre marea mea surprindere, cu mai puțin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei sunt prea obositi ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată. Știu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îți trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai știu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci 3 oameni profesioniști, care după atâția ani înțeleg televiziune, înțeleg și știu ce presupune pregătirea acestui format, știu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni și nu pot fi remediate într-o lună de zile”, a spus aceasta, conform comunicatului transmis de Antena 1.

 

Sursă foto: social media